Welkom!

!!! TE LAAT: TICKETVERKOOP EDITIE 2023 AFGESLOTEN !!!

 

 

Sinds 2014 organiseert "Tomates Cravates" vzw de culinaire cantus "Zingen Zonder Zorgen" in "De Kapel" in Sint-Antonius-Zoersel. Doelstelling van onze culinaire cantus is mensen bij elkaar brengen, samen lekker eten, drinken en luidkeels meezingen met klassiekers die iedereen kent!

De editie 2020 werd een ware apotheose met zelfs kleine koninklijke allures. Corona en Covid waren toen nog zeer tijdelijke begri(e)ppen.  We hadden nooit gedacht dat ons event voor het merendeel van onze deelnemers het laatste pre-corona feestje zou betekenen. Een week na ons laatste event ging België op slot en mochten we allen kennismaken met de eerste lockdown.

Na een noodgewongen pauze hebben we de nodige tijd genomen om te herbronnen en ons te herorganiseren, waarbij we ons nu meer logistiek en organisatorisch door een partner te laten ondersteunen.

Het tomatenplantje 2.0 is ontsproten. Naast een aantal optredens op locatie zijn we nu volop bezig met de voorbereidingen van een culinaire cantus "Zingen Zonder Zorgen 2.0" die zal doorgaan op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2023 (SAVE THE DATE). We hopen dat we met deze nieuwe formule,volgens vertrouwd en beproefd concept nog meer deelnemers een avondje ambiance en zonder zorgen kunnen bieden. Mis dit uniek mega meezingfeest in de regio niet!

We kijken er naar uit om u te mogen begroeten.

Met tomatiale groeten,

 

 

 

 

 

 

 

 

"Minuentur atrae carmine curae"
"Een lied kan de somberste zorgen kleiner maken"              
(Horatius - Romeins dichter 65 v.C. - 8 v.C.)

In tussentijd niet vergeten: “… mange des tomates tous les jours…”