zingen zonder zorgen

Culinaire cantus: samen zingen-eten-drinken

Afgelast

Vr 22 maart 2024

Za 23 maart 2024

Zo 24 maart 2024 (matinee)

 

TICKETS MATINEE VOORSTELLING

ZONDAG 24 MAART 2024 KUNNEN VANAF 14/01/2024 WORDEN AANGEKOCHT VIA ONDERSTAANDE RODE KNOP

 

 

In 2024 organiseren we voor de eerste keer op zondag een matinee voorstelling van Zingen Zonder Zorgen.

Deze voorstelling die eveneens doorgaat aan het Sint-Teunisplein is hoofdzakelijk bestemd voor mensen die graag een gezellige namiddag beleven door samen te zingen, maar 's avonds niet zo graag meer de deur uitgaan.

 

Tijdens deze voorstelling brengen we een gedeelte van het avondprogramma van alom bekende meezingers (2 delen) en worden de deelnemers tijdens de pauze verwend met een varia van hartelijke en zoete versnaperingen met koffie of thee.

 

De deuren van onze verwarmde tent gaan open vanaf 13u00 en om 14u00 starten we met de samenzang zodat u nog tijd heeft om op voorhand wat bij te praten bij het nuttigen van een drankje.

 

Er zijn comfortabele stoelen voorzien en er is eveneens gedacht aan een aangepast toilet voor minder mobiele deelnemers.

 

De deelnameprijs bedraagt 22 EUR/persoon. Inbegrepen toegang tot het evenement op zondag, tijdens de pauze een varia van zoete en hartelijke versnaperingen, koffie en thee.

Voor de samenzang en tijdens de pauze zijn ook andere dranken verkrijgbaar, maar die zijn wel apart af te rekenen.

 

Voor deelname aan deze matinee voorstelling dient u voorafgaand een persoonlijk ticket aan te kopen via onderstaande rode knop. We werken hiervoor samen met een gespecialiseerd ticketing systeem. Indien u niet zo vertrouwd bent met het aankopen van tickets via de computer, vraag gerust aan uw (klein)kinderen, buren of familie om u hierbij even te helpen.

 

Opgelet: voor de matinee voorstelling op zondag zijn er geen genummmerde plaatsen.  De deelnemers zijn vrij om bij aankomst een beschikbare zitplaats te kiezen.

 

Voor de aankoop van een ticket voor het betreffende evenement geldt geen herroepingsrecht of recht van afstand. U kan niet afzien van de aankoop. Een ticket wordt in geen geval terugbetaald of omgewisseld, ook niet bij onderbreking, wijziging, stopzetting, overmacht of afgelasting. Tickets zijn strikt persoonlijk en enkel geldig voor de naam van de deelnemer die op het ticket wordt vermeld.