zingen zonder zorgen

Culinaire cantus: samen zingen-eten-drinken

Afgelast

Vr 22 maart 2024

Za 23 maart 2024

Zo 24 maart 2024 (matinee)

 

TICKETS EVENT 2024 KUNNEN VANAF 14/01/2024 WORDEN AANGEKOCHT VIA ONDERSTAANDE RODE KNOP

 

 

Voor deelname aan ons event 2024 dient u voorafgaand een persoonlijk ticket (meal voucher) aan te kopen via onderstaande rode knop. We werken hiervoor samen met een gespecialiseerd ticketing systeem. 

 

Opgelet: wenst u graag met een groep samen te zitten is het belangrijk dat u alle tickets tesamen aankoopt !  Tijdens de aankoop van de tickets dient u onmiddellijk de keuze van zitplaatsen evenals de hoofdgerechten per persoon te selecteren.  De keuze van zitplaatsen evenals de hoofdgerechten zijn om evidente organisatorische redenen bindend en kunnen na aankoop niet meer gewijzigd worden. Dit betekent dat een initiële reservatie voor een groep niet meer kan uitgebreid of gewijzigd worden !

 

Voor de aankoop van een ticket voor het betreffende evenement geldt geen herroepingsrecht of recht van afstand. U kan niet afzien van de aankoop. Een ticket wordt in geen geval terugbetaald of omgewisseld, ook niet bij onderbreking, wijziging, stopzetting, overmacht of afgelasting. Tickets zijn strikt persoonlijk en enkel geldig voor de naam van de deelnemer die op het ticket wordt vermeld.