Event 2023

Na het overweldigend succes van de 7 vorige edities (2014 tem 2020) organiseren we in 2023  op vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei  een nieuwe culinaire cantus Zingen Zonder Zorgen met als thema "50 tinten rood".                                                         

 

            
Beminde tomatenvrienden en -vriendinnen,

tijdens de afgelopen jaren van noodgedwongen inactiviteit, hebben we de tijd genomen om te herbronnen. We zijn dan ook vereerd dat we samen met onze co-organisator D'Artagnan Catering u van harte welkom mogen heten op een (ver)nieuw(d)e editie van de culinaire cantus "Zingen Zonder Zorgen".

De editie 2023 gaat door op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2023 met als thema : "50 tinten rood"

Volgens het vertrouwde en beproefd concept bieden we een zorgeloos avondje ontspanning, onthaasting en ambiance aan.

Culinaire cantus?
Culinaire cantus?  Je hoeft geen goede lezer te zijn om de 2 kernwoorden te ontdekken: culinair en cantus. Vrij vertaald een culinair zangevenement: een potje samen zingen, een potje samen eten en een potje samen drinken. Zowel het culinaire als het cantus-aspect schenken de innerlijke mens een gevoel van welbehagen en geven positieve energie. Meer nog door de beide activiteiten te blenden in een totaalconcept, krijg je als het ware een katalysator voor het genereren van positieve energie.Een leuke gelegenheid om samen met familie, vrienden, buren, collega's ... positieve energie op te slaan door samen te zingen, eten en drinken.

"Maar ik kan niet zingen..."
Geen probleem: de doelstelling van dit evenement is het creëren van een positieve groepsdynamiek en heilzame energie.
Het is absoluut geen hoogstaande zangwedstrijd.
Meer nog: "samen zingen, eten en drinken", wie 2 van deze 3 dingen graag doet, zal een leuke avond beleven!

Programma?
Onze keeltjes smeren we eerst met een aperitief en een bijhorend hapje. Eerst even lekker onthaasten en een leuk bijpraatmoment.

Daarna volgen een aantal samenzangsessies van populaire meezingers onder begeleiding van onze voorzangers.
De liedjesteksten hoeft u uiteraard niet van buiten te leren. U kan deze gewoon volgen op de voorziene schermen. Ze worden opgefleurd met originele en leuke animaties.

Tussen de zangsessies door versterken we uiteraard de interne medemens.
Samen met onze professionele cateraar en co-organisator Hof d'Artagnan serveren wij u een heerlijk warm hoofdgerecht en een lekker dessert.

Locatie:

Feesttent Sint-Teunisplein Sint-Antonius Zoersel (2980). De deuren van onze feesttent gaan wagenwijd open vanaf 17u00. Inchecken aan het onthaal mogelijk tot 18u30.                                                              

Menukeuze:

Vlees: savourette Duroc, bruine jus, flan groene asperges, gevuld zuiders tomaatje, crème doperwten en gepureerde mosterdaardappeltjes.

Vis:  gebakken skrei (filet), witte wijnsaus, flan groene asperges, gevuld zuiders tomaatje, crème doperwten en gepureerde mosterdaardappeltjes.

Veggie: ravioli champignons, geitenkaas en walnoten.

Een verrassingsdessert maakt het culinair gedeelte compleet.

Deze zorgeloze avond vol ambiance met aperitief, warme maaltijd en dessert bieden wij u graag aan voor de prijs van 42 EUR/persoon. 

Tickets? 
Om te kunnen deelnemen is de voorafgaande aankoop van een persoonlijk ticket noodzakelijk. We werken hiervoor samen met een ticketing systeem. Wenst u graag met een groep samen te zitten, is het belangrijk dat u alle tickets tesamen aankoopt. Tijdens het aankopen van de tickets dient u onmiddellijk uw zitplaatsen en de keuze van het hoofdgerecht per persoon te selecteren.

Let op:
- de keuze van zitplaatsen evenals de hoofdgerechten zijn om evidente organisatorische redenen bindend en kunnen na aankoop niet meer gewijzigd worden. Dit betekent dat de initiële reservatie voor een groep na aankoop niet meer uitgebreid/gewijzigd kan worden!
- Op de locatie van het event kan u geen deelnametickets meer aanschaffen.

 

DE TICKETVERKOOP VOOR EDITIE 2023 IS AFGESLOTEN !!!

Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen begroeten. Hopelijk hebben jullie er ook (weer) zin in. Tot dan!

En niet te vergeten:
"...mange des tomates, tous les jours"


Met tomatiale groeten,
Tomates Cravates vzw 

 

 

“Over 13 miljard jaren, wanneer ze alles onder de loep nemen, dan zullen ze zeggen dat alleen tomaten belangrijk waren en dat de rest onzin was. Begrijp je, tomaten zijn rood, ze zijn rond, ze zijn prettig om naar te kijken, ze smaken goed, ze hebben zaadjes...”
(Mel Brooks)