Event 2020

Na het overweldigend succes van de 6 vorige edities (2014 tem 2019) organiseren we ook in 2020 op zaterdag 29 februari, vrijdag 6 maart en zaterdag 7 maart  een nieuwe culinaire cantus met de toepasselijke titel: "Zingen Zonder Zorgen".                                                         

De deuren worden geopend om 18u30. 

Adres: de Kapel - Handelslei 167- 2980 Zoersel.

            

Culinaire cantus?  Je hoeft geen goede lezer te zijn om de 2 kernwoorden te ontdekken: culinair en cantus. Vrij vertaald een culinair zangevenement: een potje samen zingen, een potje samen eten en een potje samen drinken. Zowel het culinaire als het cantus-aspect schenken de innerlijke mens een gevoel van welbehagen en geven positieve energie. Meer nog door de beide activiteiten te blenden in een totaalconcept, krijg je als het ware een katalysator voor het genereren van positieve energie.

Daarom bieden we graag in huidige “drukke” tijden de medemens een zorgeloze, onthaastende en gezellige avond aan. Deze unieke combinatie van gezellig samen zingen, samen eten en drinken gaat door in de schitterende locatie "de Kapel" te Sint Antonius (Handelslei 167 - Zoersel).

Onze batterijen zijn terug volledig opgeladen en onze tomatencarrousel draait alweer een tijdje op volle toeren. Met nieuwe moed zijn we alweer volop bezig met de voorbereidingen. We hebben al enkele vruchtbare vergaderingen en repetities voor onze nieuwe culinaire cantus achter de rug. Met gans onze bestuursploeg proberen we letterlijk en figuurlijk weer een recept samen te stellen boordevol lekkere culinaire en muzikale ingrediënten. 

Wat het culinaire gedeelte van de avond betreft, starten we met een lekker aperitiefje en bijhorende hapjes.  Net als de voorbije jaren hebben jullie voor het hoofdgerecht weer de keuze uit een vlees-, vis- of veggiegerecht.  De volgende gerechten staan op onze menukaart :

Vlees : Stoverij van varkenswangetjes, gebakken witloof, gevulde Gusto tomaat met asperges en gepureerde mosterdaardappeltjes.

Vis : Gebakken skrei, flan van doperwten, gevulde Gusto tomaat met asperges en gepureerde mosterdaardappeltjes.

Veggie : Groenteburger, paprika coulis, gevulde Gusto tomaat met asperges.

We eindigen onze menu in schoonheid met een lekker verrassingsdessertje.

Dit alles voor de prijs van 25€ per persoon.

Wie reeds heeft deelgenomen aan onze culinaire cantus hoeven we waarschijnlijk niet meer te overtuigen om ook voor de editie van 2020 in te schrijven. Voor wie nog niet vertrouwd is met ons concept, kunnen we enkel aanbevelen om zeker in te schrijven. Zelf kunnen zingen is zeker geen vereiste om te kunnen deelnemen.

“Over 13 miljard jaren, wanneer ze alles onder de loep nemen, dan zullen ze zeggen dat alleen tomaten belangrijk waren en dat de rest onzin was. Begrijp je, tomaten zijn rood, ze zijn rond, ze zijn prettig om naar te kijken, ze smaken goed, ze hebben zaadjes...”
(Mel Brooks)