Aankoop tickets (= meal voucher):

TICKETVERKOOP VOOR EDITIE 2023 IS AFGESLOTEN !!!

Praktische info :

Datum :
Vrijdag 26 mei 2023 & zaterdag 27 mei 2023

Waar? 
Gelegenheidsfeesttent - aan het Sint-Teunisplein
te 2980 Sint
-Antonius Zoersel.

Bereikbaarheid :
https://tomates-cravates-vzw.email-provider.eu/a/xxrtkg6oqo/d/jmrsh9amt6/i/42d26bb_w984_hoebereiken2.png


Wanneer? 
Reeds om 17u00 gaan de deuren van onze feesttent wagenwijd open, zodat u met uw gezelschap rustig de tijd heeft om te onthaasten en bij te praten bij een aperitiefje en een hapje.
U kan inchecken bij het onthaal tot uiterlijk 18u30.

Menukeuze :

  • Vlees: savourette Duroc, bruine jus, flan groene asperges, gevuld zuiders tomaatje, crème doperwten en gepureerde mosterdaardappeltjes.
  • Vis:  gebakken skrei (filet), witte wijnsaus, flan groene asperges, gevuld zuiders tomaatje, crème doperwten en gepureerde mosterdaardappeltjes.
  • Veggie: ravioli champignons, geitenkaas en walnoten.

Een verrassingsdessert maakt het culinaire gedeelte compleet.

Bijdrage ? 
Deze zorgeloze avond vol ambiance met aperitief, warme maaltijd en dessert bieden wij u graag aan voor 42 EUR/pers. 

Tickets?
Om te kunnen deelnemen is de voorafgaande aankoop van een persoonlijk ticket (meal voucher) noodzakelijk (via rode knop onderaan). We werken hiervoor samen met een ticketing systeem.                           

⇒ Opgelet: wenst u graag met een groep samen te zitten, is het belangrijk dat u alle tickets tesamen aankoopt. Tijdens het aankopen van de tickets dient u onmiddellijk uw zitplaatsen en de keuze van het hoofdgerecht per persoon te selecteren.
De keuze van zitplaatsen evenals de hoofdgerechten zijn om evidente organisatorische redenen bindend en kunnen na aankoop niet meer gewijzigd worden. Dit betekent dat een initiële reservatie voor een groep, na aankoop niet meer uitgebreid en of gewijzigd kan worden!

 

Ticketverkoop voor editie 2023 is afgesloten !!!

 
 
Op de locatie van het event kan u de dag zelf geen deelnametickets meer aanschaffen! De aangekochte tickets worden bij aanbieding aan de ingang van het evenement elektronisch gecontroleerd en geregistreerd.Enkel tickets aangekocht via de officiële kanalen worden aanvaard en geven recht tot deelname aan het event. Voor de aankoop van een ticket voor het betreffende evenement geldt geen herroepingsrecht of recht van afstand!